Volgers

Zoeken in deze blog

vrijdag 26 oktober 2012

Vintage Vlinders

Iedereen bedankt voor de felicitaties n.a.v. de geboorte van onze kleindochter. Het is echt een lieverdje en het gaat goed met haar.

Ik heb weer 2 bladzijden in mijn Vintage Journal klaar.


Ik ben van de week toch nog weer aan de pruts geweest. Kon het eenvoudigweg niet laten.
Ik had voor de geboorte van Romény de linker bladzijde al bijna af en ja, dan liggen er zoveel dingen op je bureau, daar moet je mee verder.


Het papier dat ik voor de achtergrond heb gebruikt is een oudje van Graphics 45 maar heel toepasselijk om te combineren met vlinders. Ik heb deze pagina een beetje "plat" gehouden omdat anders het journal nu ongeveer al vol zou zijn en ik wil er nog veeeeeeel meer bij maken.
Daarom heb ik gewerkt met labels waar ik weer vlinders van een nieuwe lijn Graphic45 op heb gezet.
Het kantje komt van de markt en heb ik bewerkt met distress-inkt.


Ook op het rechthoekje onderin staat een vlinder, alleen dan het vooraanzicht. Ik moest zelf wel even kijken voordat ik het zag. Een "losse" vlinder met 3D kit en plakpareltjes maken deze bladzijde voor mij af.


Op deze pagina heb ik hetzelfde papier als achtergrond gebruikt. De label heb ik dit keer niet zelf gesneden maar heb er een mal van Tim Holtz voor gebruikt. Die heb ik bewerkt met Vintage Photo en Walnut Stain (net als de labels op de andere bladzijde). Aan het lint heb ik een vlinder-charm gehangen. Daarna heb ik er een mal van TCW: Mini Art Is. op gelegd en daar ben ik weer met Walnut Stain overheen gegaan. De bloemen links zijn gemaakt met de Prim Poppy mal van Memorybox, bewerkt met Tumbled glass, Faded Jeans en heel licht met Vintage Photo. Ook hier weer vlinders van Graphics45 in de grote label en los ook nog 2.


De grote kanten bloem heb ik gekregen en vond ik altijd te mooi om op een kaart te doen en weg te sturen. Nu zit ie dan op deze bladzijde en heb ik 'm nog bewerkt met Vintage Photo en er een roosje middenin gezet. De blaadjes eronder zijn van Joy-crafts. De kleine roosjes komen uit mijn voorraadje bloemen en de blaadjes zijn geponst en geëmbost met ponsen van Nellie Snellen. Ook hier weer pareltjes in 2 hoeken om het af te maken.

Ben weer benieuwd wat jullie er van vinden.

Groetjes en een fijn weekend,
Henriëtte

5 opmerkingen:

  1. Hoihoi Vind het super.Fijn weekend.Gr.Nel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw, Jet dit ziet er er echt FANTASTISCH uit SUPER mooi.

    groetjes jolande

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wat een geweldig mooi geheel weer Henriëtte, prachtig papier heb je gebruikt, is toch een genot om door zo'n boek te bladeren? Fijn dat het zo goed gaat met jullie kleindochter! Enne trouwens nog proficiat met het winnen van je candy bij Ge-We! Echt super! Groetjes, Ira
    irascreacorner.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  4. OH MY G.......... wat is dit PRACHTIG Jet!!!!
    Echt zo mooi de kleuren, de vlinders, gewoon ALLES MOOI!!!!
    Gr Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat schitterend gemaakt heel stijlvol
    En zo fijn dat het goed gaat met je kleindochter
    Kijk even op me blog
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen