Volgers

Zoeken in deze blog

zondag 24 januari 2016

Hartelijk Gefeliciteerd

Voor de reminderblogpost van challenge 61 bij WLVC, waarvoor ik zelf de opdracht mocht verzinnen,  heb ik nog een extra kaart gemaakt met heerlijk veel kant er op.


Het papier dat ik heb gebruikt is dubbelzijdig en van Maja Design. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik een leuke mal van Crealies, waardoor het papier zo wordt gesneden dat er een leuke opening ontstaat waar het plaatje achter geplakt zit.


Op de bovenste hoeken van de kaart heb ik weer mooie metalen hoekjes gebruikt en ook deze twee bloemen versieren een hoek van de kaart.


De strik is gemaakt van heel mooi kant.
De tekst heb ik op het dessinpapier gestempeld en daarna uitgeknipt.


Op het prachtige kant heb ik nog parelswirls geplakt als extra accent.


En natuurlijk nog een paar bloemen beneden in de hoek, afgewerkt met stampertjes en blaadjes.


Achter de omgeslagen driehoekjes heb ik nog wondgaas geschoven, dit geeft een mooi effect en maakt het allemaal iets "zachter".


Het lieve plaatje is van Marianne Design. Zeg nou zelf, zo'n mooie tulband als het jongetje in zijn handen houdt wil je toch best hebben op je verjaardag?

Doe mee met de challenge die loopt tot 2 februari 18:00 uur. Deze maand mag het met maar liefst 4 kaarten/creaties. Zorg wel dat het echt vintage is MET een kantje er op verwerkt.

Groetjes Henriëtte

6 opmerkingen:

 1. Een pracht van een reminder kaartje Henriëtte, super mooi met de crealies mal en het plaatje ja ... vind ik ook heel erg mooi ... De strik dat is de kers op de taart .... Knap kaartje weer !
  Groetjes, Odette.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterende kaart! Blijft mooi de omgeslagen 3 hoekjes en dan met het wondgaas erachter.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig gemaakt Henriette.
  Groetjes Ine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een prachtig reminderkaartje Henriëtte...zo leuk dat plaatje dat tevoorschijn komt in die uitgeknipte cirkel en met die mooie kantjes erbij een PTRACHTIG geheel...

  groetje Rosina

  BeantwoordenVerwijderen