Volgers

Zoeken in deze blog

donderdag 18 februari 2016

Challenge 63 bij WLVC

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe challenge bij WLVC met deze keer als sponsor Syta van Gelderen.

Iedere 2e challenge van de maand is bij WLVC voortaan een kerst-challenge. Handig, want dan heb je aan het einde van het jaar al een aantal kerstkaarten op voorraad staan en is de kerstkaart-maken-stress toch een stuk minder.
De opdracht voor deze kerstkaart-challenge is verzonnen door Jolanda. Zij wil graag een kerstkaart met blauw zien.
Deze kaart is mijn DT-bijdrage geworden.


Ik heb een mooie mal Decorative Labels Eight van Spellbinders gebruikt als basis voor mijn kaart. Hiervoor heb ik kaartkarton dubbel gevouwen, de mal aan de gevouwen kant iets over de rand gelegd en gesneden. Het bovenste gedeelte van de kaart is zo gesneden dat alle losse stukjes er gemakkelijk uit gaan maar omdat het natuurlijk een dik geheel was blijven in het andere gedeelte die stukjes er gewoon in zitten en lijkt het geëmbost wat weer een leuk effect geeft.
Met de  Labels Eight mal heb ik de kaart gemat waarbij ik aan de onderkant een smalle strook van een andere kleur heb gebruikt.


De tekst kom van Clearstamps Warm Winter Wishes van Joy!crafts. Deze heb ik afgewerkt met twee blauwe strass steentjes en aan de rechterkant heb ik 'm iets achter een veertje gezet.


Blauw op mijn kaart is ook het stukje kant. Ik heb het als afscheiding van de twee papiersoorten gebruikt maar heb ook met een klein stukje en een brad een strik gemaakt.


Nog meer blauwe strass steentjes die leuk afsteken tegen het grijze papier.


Natuurlijk ook een bloementoef met blauwe bloemen die op een veertje gezet zijn.


En als laatste het plaatje met een lief meisje die in het blauw gekleed is in de mooie Floral Oval van Spellbinders. Ook hier weer een paar blauwe strass steentjes.
Genoeg blauw op de kaart te vinden dus. Heerlijk hoor dat ik er weer een kerstkaart bij heb in mijn voorraad, voelt nu al relaxed.

Doe mee met deze challenge die loopt tot 2 maart 18:00 uur.

Groetjes Henriëtte

11 opmerkingen:

 1. Romantisch mooi in blauw!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem helemaal superrrrr meis en dan zo,n lief plaatje gebruiken dat doet het helemaal en ja dan de kleur.......duidelijk goed geluisterd naar mij whahaha.

  groetjes en liefsss Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig kaartje. Leuk hoor met die zachte blauwe kleurtjes erbij die weer prima kleuren bij de kleding van dat lieve meisje.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh, wat een schattig kaartje! Ben zelf ook weg van blauw. Probeer dit keer een kaart te maken, zit even niet zo lekker in mijn vel. ..
  Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heeeeeel mooi dit kerstkaartje in die prachtige blauwe kleur Henriëtte...prachtig plaatje ook, past er perfect bij...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi kaartje. Ik vind blauw ook heel mooi voor een kerstkaart. Ga mijn best weer doen!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow wat een prachtige kerstkaart! Schitterende mallen heb je gebruikt en het plaatje met de lichtblauwe accenten erbij doenhet perfect bij elkaar!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele mooie kerstkaart! Leuk plaatje, mooie kleur blauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super mooie kerstkaart !Mooi van vorm met de mal heel mooi plaatje alles past perfect.
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen