Volgers

Zoeken in deze blog

dinsdag 26 juli 2016

Geniet

Wat zijn ze mooi, de materialen van Marianne Design. Vandaag mag ik jullie weer een kaart laten zien die ik voor Kreatrends gemaakt heb.


De basiskaart is 14,5 x 14,5. Deze heb ik gemat met papier uit het papierblok Rustic Wood. Ik heb voor een zandkleurig papier gekozen omdat dit goed bij het plaatje past. De randjes heb ik geïnkt met Distress Ink Walnut Stain.
De prachtige snijmal Ribbon is  van Marianne Design. Ik heb er lint uit eigen voorraad doorheen geregen en in het midden een mooi plaatje van knipvel San en Sea 2 van Tiny's er op geplakt, passend bij de teksten.


Links boven in de hoek heb ik een label gezet met daarop de tekst "Geniet". Hier heb ik een deel van een tekst voor gebruikt door alleen dit woord beïnkt te laten en de rest van de tekst schoon te vegen.


Deze stempel komt ook van dezelfde sheet als waar het woordje van de foto hierboven op te vinden is. Prachtige teksten staan er op! De snijmal Scroll heb ik ook gesneden uit papier van het Rustic Wood papierblok waarna ik de tekst er op gestempeld heb en verder heb afgewerkt met een veer die op het knipvel van Mattie te vinden is die hieronder in de materiaallijst staat.


De 3-dubbele strik heb ik gemaakt met de strikjesmaker. Een heel handig hulpmiddel om de mooiste strikken mee te maken. De schelpen komen ook van het knipvel van Mattie en heb ik met 3D kit op de kaart gezet.

Ik hoop dat ik je de kaart mooi vindt en ik je weer wat inspiratie heb gegeven om heerlijk aan de slag te gaan.
Bedankt voor het langskomen en graag tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte

2 opmerkingen:

  1. Je hebt alles weer heel mooi afgestemd op elkaar ! qua kleur is het plaatje best lastig, wordt snel saai....maarjouw kaartje is weer een topper!!!
    xx Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb er van genoten...:-)!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen