Volgers

Zoeken in deze blog

donderdag 25 augustus 2016

Box-card met feestvarkentjes

Na het maken van de leuke Box-card voor Kreatrends ben ik gelijk aan de slag gegaan om er nog eentje te maken, deze keer voor de verjaardag van onze kleinzoon die in januari 2 jaar wordt. Kan maar vast klaar liggen toch??


Ook bij deze kaart heb ik eerst de buitenkant uit Kraft gesneden en daarna de voorkant en de binnenkanten nog apart uit dessinpapier.


Het dessinpapier dat uit de voorkant komt heb ik ook weer  binnenin de kaart geplakt en daar deze keer een tekst op gestempeld van Noor!Design Banners. Onder de tekst een struikje met bloemen gezet door een mal van een boom in te korten en er blaadjes en bloemen op te plakken. De hartjes van de bloemen heb ik gemaakt met een witte stift.


Ik wilde graag de appelboom, die achterin de kaart staat, goed op de foto zetten maar het varkentje wil schijnbaar ook graag op de foto en maakt dat de camera de boom er maar een beetje wazig op heeft gezet hahahaha. Hoe bedoel je .... nieuwsgierig?? Maar als je goed kijkt kan je zien dat ik de beide bomen die bij CR1374 horen bij elkaar heb gebruikt om een volle boom te krijgen. Daarna heb ik het malletje van de blaadjes en appeltjes een aantal keren gestanst en op de boom geplakt. De trap er nog voor zodat de appeltjes gemakkelijk geplukt kunnen worden.


Op de voorkant van de box-card heb ik weer een lijntje gespannen en daar de lampionnen aan gehangen. Deze keer in lekkere stoere jongenskleuren.
De tekst Gefelicicteerd is een deel van een tekststempel van de Noor!Design Banners.


Het cijfer 2 heb ik weer gemaakt met de leuke mal van Dutch Doobadoo. en ook deze keer heb ik de binnenste lijn afgetekend en die zelf gemat omdat ik het cijfer anders erg groot vond worden voor deze kaart.


Eindelijk zijn ze dan aan de beurt om op de foto te gaan en wat zijn ze leuk he, die feestvarkentjes.

Bedankt voor het langskomen en graag tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte

4 opmerkingen:

 1. Een feestelijk leuk kaartje!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattige box-card heb je gemaakt. Ik vind die met de olifantjes ook erg leuk. Ik zou niet tussen die beide kunnen kiezen, welke ik het mooiste vindt. Hihihi.

  Groetjes, Astird.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een super leuk boxkaartje voor je kleinzoon gemaakt henriëtte...zo leuk met die feestvarkentjes erop
  warme groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een superleuke kaart,Henriëtte.Leuke lampionnen.De biggetjes zijn enig.Ik dacht dat ik hier al een reactie op had geschreven.Zeker iets mis gegaan...

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen