Volgers

Zoeken in deze blog

dinsdag 7 maart 2017

Bij de vijver...

's Morgens hoor je tegenwoordig de merels al weer fluiten, het teken dat de lente toch echt in aantocht is. Gezellig hoor als er weer blaadjes aan de bomen komen, nestjes worden gemaakt en kleine eendjes en zwanen in de vijvers te zien zijn. Het duurt nog even maar het gaat er echt weer aankomen.
Vandaag is het weer mijn beurt om een blogpost voor het blog van Kreatrends te verzorgen en dat met de mooie nieuwe mallen van Marianne Design. Ik mocht er van Hennie mee aan de slag en heb ze gecombineerd de mooie zwanen en kattenstaarten van vorig jaar die nog steeds te koop zijn in de webwinkel.
Je kan er de mooiste natuurkaarten mee maken.


De basiskaart van kraft heb ik gemat met papier uit het Pretty Paper papierblok Country Flowers.
Het prachtige nieuwe kader is gesneden uit kraft en bewerkt met Distress Ink Walnut Stain. Het plaatje komt van het mooie knipvel Tiny's Waterlilies.


Nieuw zijn de waterlelie, die bestaat uit 2 delen zodat je 'm 3D op kan werken. Het kleinste deel heb ik ook nog een keer los gebruikt als kleinere lelie. De lelies heb ik gesneden uit wit glanskarton en bewerkt met distress ink in de kleuren Spun Sugar en Worn Lipstick.
Op het pompeblad zit de kleine kikker, ook gesneden uit wit glanskarton en bewerkt met distress ink Forest Moss en Walnut Stain.
Kijk eens hoe leuk de zwanen hier bij passen.


Op deze foto kan je het prachtige kader goed zien. Wat een mooie details zijn er op verwerkt en zo fijntjes! Ook de libelle is erg fijntjes. Ik heb ook deze gesneden uit wit glanskarton en daarna bewerkt met distress ink Tumbled Glass en Faded Jeans op de vleugels en Walnut Stain op het lijfje.


Ook de leuke kattenstaart past super bij dit tafereeltje. Ik heb de mal 2x gesneden uit groen en 2x uit bruin kaartkarton waarbij ik de bruine pluimen afgeknipt en op de groene pluimen heb geplakt. Zo lijkt het precies op een echte kattenstaart.


Wat is het toch leuk om met al deze prachtige materialen die perfect bij elkaar passen zulke mooie kaarten te mogen en kunnen maken.
Hopelijk heb ik jullie er mee kunnen inspireren.

Leuk dat je deze blogpost hebt gelezen en veel plezier met het maken van je kaarten.
Groetjes Henriëtte

3 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke, zomerse kaart. Ik krijg er meteen zin in en het mag gauw warmer worden!
  Lia xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi dit lentekaartje Henriëtte....prachtige details allemaal ...we krijgen allemaal al lentekriebels...ook ik heb vandaag een lentekaartje erop gezet...


  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige lentekaart, Henriëtte.Hele mooie stansen.Alles past zo mooi bij elkaar.

  Groetjes, Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen