Volgers

Zoeken in deze blog

dinsdag 18 april 2017

Gefeliciteerd


De kaart die ik vandaag aan je wil laten zien heb ik gemaakt voor Kreatrends. Ik ben aan de slag gegaan met de prachtige nieuwe Creatables Tiny's Bow.


De basis van de kaart is gemaakt met een oudere mal van Dutch Doobadoo die ik weer eens tevoorschijn heb gehaald. Deze heb ik bekleed met papier uit het mooie Pretty Papers bloc Country Flowers van Marianne Design.
De prachtige Tiny's Bow heb ik eerst gesneden uit groen dessinpapier uit hetzelfde papierblok. De strik blijft aan het papier vastzitten en je kan na het snijden zelf bepalen of je een rechthoek of een vierkant op je kaart kan gebruiken.


Om de strik er echt leuk uit te laten springen heb ik de mal ook nog een keer gesneden uit wit cardstock en beïnkt met Distress Ink Walnut Stain. Daarna heb ik de strik losgeknipt van het papier en met 3D kit extra op de groene achtergrond geplakt.
Het lieve plaatje heb ik er net onder verwerkt zodat de strik er leuk overheen valt.


Bij een felicitatie hoort wat mij betreft een gezellig bosje bloemen. De tag die er aan hangt heb ik zelf gesneden nadat ik de tekst, die te vinden is op stempelsheet Springtastic van Yvonne Creations, er op gestempeld had.
Het lieve sierrandje dat achter het groene dessinpapier vandaan komt is de Flowery border van Precious Marieke.


Ik vond het leuk om al de verschillende materialen met elkaar te combineren en zo een lieve verjaardagskaart te maken. Hopelijk heb ik je weer kunnen inspireren.

Bedankt voor het langskomen en graag tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte

5 opmerkingen:

 1. Heel mooi gedaan Henriette. Mooie strik trouwens. grts leny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief kaartje en mooi papier! Ik heb even gegoogeld hoor haha. Ook de mal van Marieke is mooi!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schattig kaartje en mooi gedaan met de strik. Dat bosje bloemen is een leuk detail.

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen