Volgers

Zoeken in deze blog

dinsdag 13 juni 2017

Gefeliciflapstaart

Vandaag is het weer mijn beurt om een kaart te laten zien die ik deze keer gemaakt heb voor Kreatrends
Ik heb de Box-card mal van Marianne Design weer eens tevoorschijn gehaald en daar met leuke Collectables boerderijdieren een verjaardagskaart mee gemaakt.


Als eerste heb ik alle dieren en de schuur in elkaar gezet. Dat is wel even een werkje omdat je met heel veel verschillende kleuren kaartkarton werkt maar het resultaat is zo leuk dat het eigenlijk toch nog best wel snel gaat.
Toen de diertjes en de schuur klaar waren ben ik met het snijden van het gras begonnen.
Daarna was het nog een kwestie van opbouwen en kijken waar alle dieren moesten komen om ze allemaal goed te kunnen zien.


Helemaal op de achterkant van de kaart heb ik een plaatje van het leuke knipvel Background Meadow gebruikt, daarop heb ik de leuke schuur met 3D kit vastgezet. Ook het hekje is met 3D kit bevestigd al is het helaas niet te zien. Leuk om ook daar een beetje diepte te creëren.
De zon en de wolken zitten bij de mal van de Bendy Card (CR1402). Heb je die nu niet dan kan je die ook heel gemakkelijk zelf knippen.


De koe heb ik bruine vlekken gegeven. Ze eet een bosje gras. Vindt je gras nou saai, in de verpakking zit ook nog een klein bloemetje dat aan het langste grassprietje geplakt kan worden.


De lieve kleine kuikens zijn aan het spelen met de kruiwagen, die bij de set van de schuur zit. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om heel veel plantjes (gemaakt met het grasje en de bloem die bij de set van de koe zitten) in de kruiwagen te zetten. Je kan zoveel variëren met de mallen dat je kaart elke keer anders wordt.


De kip zit duidelijk op haar nest te broeden op nog een paar eitjes. De strootjes heb ik 3x gesneden en aan de onderkant een beetje omgevouwen zodat de kip lekker laag op de box-card kan zitten.


En dan de haan met prachtige kleuren. Hij kukelt de jarige de Gefeliciflapstaart-wens toe.
Het is geen probleem dat de staart van de haan uitsteekt, als de kaart in een enveloppe moet dan komt de zijkant achter de staart en vouwt deze niet om.


De leuke teksten op deze kaart zijn van Marianne Design, Felicitaties CS0987

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met mijn kaart.
Ik vond het in ieder geval weer erg leuk om een kaart met de gave Box-card mal en de leuke Collectables te maken.
Bedankt weer voor het langskomen en graag tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte

4 opmerkingen:

 1. Gezellige beestenboel!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super gezellig tafereeltje. Echt heel leuk gedaan, daar gaat best wat tijd inzitten denk ik om zoiets te maken.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou ik vind diwe diertjes maken nog een hele klus Henriette, vooral die kleine stukjes en oogjes, hihi Maar het resultaat is wel heeel mooi geworden.
  Groetjes van Gweie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gezellige beestenboel op de boerderij. Een hele leuke kaart !
  Groetjes, Wies

  BeantwoordenVerwijderen