Volgers

Zoeken in deze blog

zaterdag 16 september 2017

Vintage mannenkaart

Gisteren is er op facebook, bij Vintage and More, een nieuwe challenge van start gegaan waar ik deze keer de opdracht weer voor verzonnen heb.
Een vintage mannenkaart willen we daar de komende twee weken graag zien verschijnen.


Ik ben in mijn voorraad scrappapier gedoken en kwam daar prachtig papier van MajaDesign Vintage Autumn tegen wat ik jaren geleden aangeschaft heb. Zuinig als ik soms ben vond ik het altijd zonde om er iets mee te maken maar nu heb ik er dus de schaar in gezet.
Het papier heeft zo'n mooie vintage sfeer dat er niet veel nodig is om er een inspiratiekaart voor de opdracht mee te maken.


De inktpot met ganzenveren pen van Marianne Design pas perfect bij het sfeertje op de kaart.


Toen ik vorig jaar op de beurs in Utrecht was heb ik bij Kimya leuk visnet gekocht.
Aangezien er op de kaart luchtballonnen staan en bij één daarvan ook een net overheen zit past dit stukje net er prachtig bij. Ik heb het opgeplakt met tacky glue waarbij je het wel even aan moet drukken tot het droog is.
De mal die ik achter het plaatje van de deftige heer gebruikt heb is van X-cut. Ook al een ouder maar nog steeds erg mooi om te gebruiken.


Ik vond het weer leuk om de opdracht te verzinnen. Als jullie graag vintage kaarten maken of inspiratie op willen doen.... kom naar facebook (en meld je aan als je nog geen lid bent) bij de pagina Vintage and More. Wij hopen dat er veel meegedaan wordt met deze challenge. Dat betekend dan ook gelijk dat er veel inspiratie opgedaan kan worden voor het maken van mannenkaarten.

Groetjes Henriëtte

4 opmerkingen:

  1. Heel mooi gedaan. Ik hou me voorlopig maar bij de Kerst. De rest komt hopelijk wel weer. grts leny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige kaart Henriette. Superleuk gemaakt met al deze mooie materialen. Groeten Trijntjd

    BeantwoordenVerwijderen