Volgers

Zoeken in deze blog

donderdag 16 november 2017

Sneeuwpret

Gisteren is er weer een nieuwe challenge van start gegaan op facebook bij Vintage and More.
De opdracht voor deze challenge is heel erg eenvoudig: Alles mag als het maar vintage is.
We hopen dat er heel veel mooie bijdrages, zeker nu de opdracht zo gemakkelijk is.
Deze kerstkaart heb ik als voorbeeld voor de challenge gemaakt.


De basis is een rechthoekige kaart, gemaakt van een vel A5 cardstock. Deze heb ik gemat met papier uit een ouder papierblok van Noor!Design.
De tekst van Noor!design past precies bij het plaatje want wat is er nu leuker dan als kind de slee te pakken als er een pak sneeuw ligt.
De strik heb ik gemaakt met de strikjesmaker 6200/0021.


De prachtige snijmal met sterren van Noor!design 6002/0910 heb ik gesneden uit wit glitterkarton. De randjes heb ik een beetje aangezet met Distress Ink Walnut Stain en in het midden van de sterren heb ik plakparels gezet.
Achter het lieve plaatje van Studio Ligth heb ik de Horizon Forest van Marianne Design LR0444 verwerkt.
In de bovenste hoeken van de kaart nog twee prachtige metalen sierhoekjes waarvan Kreatrends verschillende soorten in het assortiment heeft.


Deze leuke kerstboompjes zijn van Yvonne Creations YCD10111 en zitten bij elkaar in de verpakking. Ik heb ze gesneden uit witte kraft en ook weer bewerkt met Distress Ink Walnut stain.


Wil je meedoen met de challenge bij Vintage and More? Ga dan naar facebook. De challenge staat bovenaan de pagina van de groep en loopt tot 30 november 18.00 uur.

In dit bericht staan verschillende artikelen gelinkt naar de webshop van Kreatrends waar ze verkrijgbaar zijn samen met nog veel meer andere materialen en mooie spullen. Echt de moeite waard om daar eens lekker te shoppen.

Groetjes Henriëtte

1 opmerking:

  1. PRACHTIG is dit winterse vintagekaartje Henriëtte...zo mooi in die zachte winterkleurtjes...

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen