Volgers

Zoeken in deze blog

dinsdag 14 juni 2016

Reminder challenge 70 bij WLVC

Vandaag is het tijd voor de reminder van challenge 70 bij WLVC waarvoor ik de opdracht mocht verzinnen.
Eind maart was er bij de facebookgroep van Tiets Wolfard-Tjoelker een SOL waar ik aan mee ging doen maar toen ik klaar was kwam ik er achter dat ik het notitieboekje eigenlijk voor deze reminder wilde houden. Het werd maanden wachten maar nu mag ik 'm dan eindelijk laten zien.


Ook voor dit notitieboekje heb ik weer het prachtige papier van MajaDesign gebruikt. Ik had er nog net genoeg voor, jammer dat het nu op is. Mocht ik het ooit nog ergens tegenkomen dan denk ik dat ik het zeker weer aanschaf.


De voorkant van het boekje heb ik versierd met een lief plaatje, bloemen en een label. Het kan niet te dik worden want dan past de overslag er niet meer overheen, maar zo gaat het precies.


Helemaal opengeslagen ziet het er zo uit.


Aan de achterkant van de voorkant (klinkt ingewikkeld maar is eigenlijk heel simpel) zit een insteekvak met daarin een label en een kaartje met een vogel. Allemaal van het dessinpapier.
Het insteekvak heb ik afgewerkt met een mooie mal van MarianneDesign.
Boven in de hoek heb ik nog een mal van MemoryBox gebruikt.


Het papierblok wat er in geschoven is is aan de voorkant ook gepimpt. Ook dit mocht niet dik worden omdat anders het mapje niet meer dicht past maar een paar vlinders konden er nog wel op verwerkt worden.


Het ovaal met de tekst is ook uitgeknipt uit het dessinpapier. Er onder heb ik nog een mal van MemoryBox verwerkt. Deze heb ik doorgeknipt en er aan twee kanten schuin onder geplakt.


Natuurlijk is ook de achterkant versierd met MemoryBox mallen en een plaatje en als je heel goed kijkt zie je ook hier weer vlinders (helemaal onderaan zit een rand).


Het mapje gaat dicht met een strik van organza en er is een pen in de opening geschoven die ook beplakt is met dessinpapier.

Ik hoop dat ik jullie inspiratie heb gegeven om mee te doen aan deze challenge bij WLVC.
Het kan nog tot 17 juni 18:00 uur.

Groetjes Henriëtte

4 opmerkingen:

 1. Dat is een prachtig mapje geworden Henriëtte...wauw.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig notitieboekje,Henriëtte.Heel veel mooie details.

  Groetjes,Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wouw dit is prachtig Henriëtte en na maanden mag je het eindelijk showen! Prachtige verpakking om je notitie boekje en geweldig veel moois te zien! En een mooie oude look heb je het gegeven et de geruffelde randjes!!!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel mooi gedaan Henriette

  Liefs Ineke

  BeantwoordenVerwijderen