Volgers

Zoeken in deze blog

dinsdag 2 mei 2017

Zet jezelf vandaag even in pauzestand

Vandaag is het weer mijn beurt om een kaart te laten zien die ik voor Kreatrends heb gemaakt. Dit keer heb ik ervoor gekozen om een aantal oudere mallen tevoorschijn te halen en daar eens mee aan de slag te gaan omdat die ook zeker nog steeds de moeite waard zijn.
Heerlijk tijd voor jezelf nemen, dat moeten we allemaal zo nu en dan wel eens even. Even bijtanken tussen alle drukte hebben we gewoon nodig. Daar hoort voor ons thuis onder andere zeilen bij. De rust op het water, wind in de zeilen en heerlijk ergens (of misschien wel nergens) naar toe varen. Echt genieten. 
Het is ook echt genieten om zo'n kaart te maken en toen mijn man de kaart zag was ik 'm eigenlijk al gelijk kwijt want die is helemaal gek van zeilen.


De basis van de kaart is gemaakt met de Shape Art Ticket van Dutch doobadoo. Ik heb er voor gekozen om er een easelkaart mee te maken.


Het prachtige schip van MarianneDesign heb ik gesneden uit kraft en, toen het papier nog in de mal zat, bewerkt met witte inkt. Hierdoor worden de zeilen iets lichter van kleur. De boot zelf heb ik aan de randen met Distress Ink Walnut Stain bewerkt zodat er diepte in de mal komt.


Het perkamentpapier heb ik eerst bewerkt met Walnut stain. Daarna heb ik de tekst er op gestempeld.
Zo toepasselijk deze tekst bij deze kaart .... even lekker niets dan ontspannen.
Als je bij de plaatjes onderaan dit bericht kijkt kan je zien welke tekststempel ik gebruikt heb. Klik je daarop dan kom je in de webwinkel direct bij het goede product uit.
Boven in het hoekje heb ik nog ter afwerking een stukje touw geplakt.


Het grote touw op het voet-gedeelte van de kaart heb ik met 3D kit een beetje verhoogd opgewerkt.
Hierdoor kan de staande kaart er achter blijven staan.


Weer bedankt voor het langskomen, ik hoop dat je mijn kaart leuk vindt.
Groetjes en graag tot de volgende keer,
Henriëtte

1 opmerking:

  1. Hele mooie maritieme kaart. Dat zeilschip is wel de blikvanger. Goed idee om het touw als "stopper" voor de easelkaart te gebruiken.
    Groetjes, Wies

    BeantwoordenVerwijderen