Volgers

Zoeken in deze blog

dinsdag 3 oktober 2017

Believe in the magic of Christmas

Ik mocht weer heerlijk aan de slag voor Kreatrends met prachtige mallen die in mijn DT-pakket zaten. Het was even verzinnen maar dit is de kaart geworden met de prachtige klok en de leuke kerstklokken van Noor!design.


De basiskaart is 15 x 30 cm. Als je deze doormidden vouwt krijg je een kaart van 15 x 15 cm. Door de voorkant nogmaals doormidden te vouwen heb je dan dit leuke kaartmodel.
De kaart heb ik gemat met.... jawel... papier uit een herfstblokje van Marianne Design maar kijk eens hoe leuk het ook op een kerstkaart past!


Dit zijn de leuke nieuwe kerstklokken van Noor!design. Ik heb ze gesneden uit grijs metallic kaartkarton en gemat met off-white cardstock. De takjes en besjes zijn oudere mallen van Marianne Design. De klokjes heb ik afgewerkt met een leuke strik.


De prachtige grote mal heb ik gesneden uit kraft. Het uurwerk wilde ik goed af laten steken en hiervoor heb ik daarom zwart cardstock gebruikt terwijl de wijzers weer uit grijs metallic kaartkarton zijn gesneden.
Op de grote mal heb ik hier en daar pareltjes aangebracht, gemaakt met Crystal Drops van Nuvo.


Als je de kaart vanaf de zijkant bekijkt zie je ook wat er achter de klok verstopt zit.


Op de binnenkant van de kaart heb ik de grote mal nogmaals gebruikt, dit keer gemat met off-white cardstock. Op het uurwerk heb ik een lief plaatje van Marianne Design geplakt. Zo zie je wel de mooie rand maar het uurwerk niet en is het een mooi afwerkrandje voor het plaatje geworden.
De tekst komt van een oudere clearstamp sheet van Noor!design.


Hier weer de takjes van Marianne Design die ook bij de kerstklokken gebruikt zijn, dit keer aangevuld met beukennoot hoedjes en kleine eikeltjes die ook van Marianne Design zijn.
Onderaan deze blogpost staan ze tussen de materialen die ik gebruikt heb en te bestellen zijn in de webwinkel.


Ik vond het weer leuk om een inspiratiekaart te mogen maken. Veel plezier bij het maken van je kerstkaarten.
Bedankt voor het langskomen en graag tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte


2 opmerkingen:

 1. Schitterend kaartje henriëtte...wat een super mooie stansjes heb je allemaal gebruikt en ook een eel leuke modelletje...

  groetjes
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaart aan binnen en buitenkant. Mooie mallen heb je gebruikt. En inderdaad past het "herfstpapier" er prima bij.
  Groetjes, Wies

  BeantwoordenVerwijderen