Volgers

Zoeken in deze blog

zondag 24 december 2017

Fijne feestdagen

Deze week heb ik nog twee simpele kerstkaarten gemaakt. Allebei hetzelfde waarvan er eentje alvast naar de voorraad voor volgend jaar is gegaan. De andere is door mijzelf op de bestemming door de brievenbus gedaan. Versturen met de post was geen optie meer, was er nooit meer voor de kerst aangekomen want zelfs veel van de kaarten die vorige week zaterdag op de post gingen zijn niet voor de kerstdagen bezorgd. Het is echt een zooitje bij PostNL helaas.


Als uitgangspunt heb ik een oude stempel van Stampendous genomen en die met grijze inkt afgedrukt op kaartkarton. De randjes heb ik ruw gemaakt en geïnkt.
Daarna heb ik 'm iets schuin op papier met houtnerf geplakt.


De bomen zijn van NoorDesign, ik heb ze eerst op de takken ingesmeerd met transparante texture pasta van Dutch Doobadoo. Dit heb ik laten drogen waarna ik de boom bewerkt heb met twee kleuren memento. Doordat de transparante pasta geen inkt opneemt blijft schijnt het witte papier er doorheen en lijkt het net sneeuw. Bovendien glimt het ook nog een beetje wat wel een mooi effect is.


De tekst heb ik op een hoekje gestempeld. Het papier wat ik hiervoor gebruikt heb komt, net als het achtergrond papier, uit het Wood Texture papierblok 6011/0304 van NoorDesign. De tekst komt van clearstamps Warm Winter Wishes 6410/0117.


 Ik wil iedereen hele fijne kerstdagen toewensen met iedereen die jullie lief en dierbaar is.

Groetjes Henriëtte


2 opmerkingen:

  1. Heel mooi dit kerstkaartje Hentiëtte...heeft een leuke vintage uitstraling...en ja heel triest dat post zo nonchalant omgaat met de kerstkaartjes...Geen wonder dat het nu meer en meer met de whatsapp en met de mail gaat....echt niet leuk meer voor ons...maar ja je kan ze niet altijd zelf gaan rondbrengen...zou wel veel benzine kosten...
    groetjes en hele fijne kerstdagen
    Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi, echt een winterse en kerstige uitstraling. Fijne dagen voor jou...

    BeantwoordenVerwijderen