Volgers

Zoeken in deze blog

dinsdag 6 augustus 2019

Just Married

Vandaag op mijn blog een kaart die ik voor Kreatrends gemaakt heb met mooie nieuwe en oudere materialen uit de webwinkel.


De basis is gemaakt met een prachtige mal van Dutch Doobadoo. Deze heb ik gemat met creme cardstock en daarna nog een keer met wit cardstock waar ik met allemaal reepjes van 2 cm designpapier een visgraat-motief op geplakt heb. Het was even puzzelen maar heel erg leuk om te doen. Je kan op deze manier de restanten van je papier op een leuke manier verwerken.


Kijk eens hoe mooi de nieuwe Creatables Balcony is. Leuk om te gebruiken bij een tafereeltje maar ook om je plaatje er achter te verwerken zoals ik heb gedaan.
De tekst is van een oudere stempelsheet van Precious Marieke.


Ook deze prachtige Creatable Lily is een nieuwe snijmal. Ik heb ze uit een restantje designpapier gesneden en in het midden bewerkt met een heel klein beetje inkt in een tint die ook op de strookjes designpapier terugkomt. Eigenlijk heel eenvoudig om de bloem wat meer uitstraling te geven.


Het plaatje van een knipvel van Marianne Design is geplakt op een prachtige oudere mal Anja's Oval en afgewerkt met 2 collectables harten.
De strik is gemaakt met de strikjesmaker van Joy!crafts, een voor mij onmisbare tool.

Leuk dat je weer langs bent geweest en graag tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte


1 opmerking: