Volgers

Zoeken in deze blog

dinsdag 9 juni 2020

Mannenkaart

Wat is het maken van CAS kaarten lastig (voor mij dan). Maar toch wil ik wel eens een keer buiten mijn comfortzone van gezellige frutsels op mijn kaarten stappen.
Nu heeft Marianne Design een hele gave gitaar en leuk nieuw papier in de collectie dus dit was mijn kans....


De basis is gemaakt met de leuke oudere filmstrip van Dutch Doobadoo waarvan Hennie nog beperkte voorraad in de webwinkel heeft.
Deze is eerst getekend op kraft, daarna op creme papier waarbij ik de vierkantjes bewerkt heb met distress inkt Walnut stain. Daarna is het midden getekend op dessinpapier. Welk blokje dat is kan je onderaan deze blogpost vinden.
De gitaar is ook gesneden uit papier uit hetzelfde papierblokje met daarop wit cardstock. De  hals van de gitaar is gesneden uit kraft en de snaren uit grijs cardstock.


De snaren van de gitaar zijn alleen aan de uiteinden en op de zwarte blokjes vastgeplakt.
Deze tekst staat op de lijntjes die bij het snijden van de snaren overblijven. Omdat er daarvan maar 3 zijn heb ik de snaren 2x gesneden (1 over voor de volgende keer) en van dat restant ook weer 2 lijntjes los geknipt zodat ik er 5 onder elkaar kon plakken en er een notenbalk (letterbalk in dit geval) ontstond.


Ik vond het weer erg leuk om je te mogen inspireren en ben benieuwd of deze kaart nu onder het kopje CAS kan vallen. Laat maar horen zou ik zeggen.
Fijne dag en graag tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte

2 opmerkingen: