Volgers

Zoeken in deze blog

zaterdag 12 december 2015

Twee kerstkaarten

Ik ben nog steeds druk met het maken van kerstkaarten bezig. Ik heb er al best wel veel gemaakt door het jaar heen maar die moesten opgestuurd worden naar Joy!crafts en Kreatrends dus hield ik er voor mezelf weinig over. Volgend jaar toch maar anders plannen zodat ik minder kerstkaarten-stress heb.


Ik ben bezig met het maken van setjes kaarten, hetzelfde papier, dezelfde mallen en tekst en hetzelfde knipvel, dit keer van Syta van Gelderen.


Voor deze kaarten heb ik oud scrap papier van Maja Design gebruikt. Ik vond het in mijn map en ja, het moet toch een keer op dus ben ik er lekker mee aan de gang gegaan.


Als versiering heb ik ijskristallen van Marianne Design met daarop houten sterren bij de Xenos vandaan en gebaksrandjes.


Onderaan de kaart heb ik de mooie Pristine Border van MemoryBox gezet.


En dan het leuke plaatje met in de lantaarn een sneeuwpopje. Gaaf, die zou ik best zelf in de vensterbank willen hebben staan.


Ook voor deze tweede kaart heb ik dus hetzelfde scrappapier gebruikt. Wat anders is is dat ik langs het plaatje nog een mooie mal van Noor!Design heb gezet.Ook hier weer sneeuwsterren, net andere uit het setje mallen, met ook hier weer houten sterretjes op geplakt.


Ook hier weer de Pristine Border onderaan de kaart.


Ook dit plaatje is weer super gaaf met die mooi verlichte ster op de schoorsteenmantel. Wil ik hier thuis ook wel hahahaha.
Deze kaart gaat een verre reis maken, helemaal naar Curacao. Ik ben benieuwd wanneer ie aankomt.

Groetjes en tot de volgende keer.
Henriëtte

6 opmerkingen:

 1. Ze zijn schitterend Henriëtte,super mooi....

  groetjes Bea.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig ben ik niet de enige met kerstkaarten stress Henriëtte....pppfffttt... Ik ben er nog heel hard mee bezig! Deze zijn wel heel erg mooi geworden, met prachtige plaatjes!!! Nu maar hopen datje kaart aan komt in Curaçao! Succes verder hoor! Ik dacht...ik ga even bloggen voor de afleiding en straks wer vrolijk verder!
  Liefs van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit zijn wel prachtige kerstkaartjes hoor. Ik ben ook aan de laatste bezig...en als er zo de druk achter zit, vind ik dat ook niet prettig.

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zien er weer heel mooi uit enne misschien is dit wel het begin voor 2016 hihihi.

  Liefs Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het zijn hele mooie nostalgische kaarten geworden, ik houd hier erg van!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Supermooie kaarten heb je gemaakt!! Echt stress voel ik niet, maar heb van daag wel een serie van 8 gemaakt!;-)
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen