Volgers

Zoeken in deze blog

dinsdag 29 december 2015

Voor jou

Hallo allemaal.
Met de leuke Dutch-box-art mal van Dutch Doobadoo heb ik voor Kreatrends dit doosje gemaakt. Leuk om wat lekkers of een klein cadeautje in te doen en weg te geven.


Ik heb de Dutch Doobadoo mal op kraft gelegd, getekend en uitgeknipt. Daarna heb ik op wit kaartkarton de papiertjes om het doosje te matten afgetekend en uitgeknipt. Omdat ik wit papier nogal saai vond heb ik ze met een mooie achtergrondstempel met swirls van Noor!Design gestempeld met Distress Ink Walnut Stain.
Op iedere zijde van het doosje is iets te zien.
Deze zijde heeft de schattige Ladybird Gorjuss stempel.


Deze leuke label van Sizzix. Ik er heb een deel van een tekststempel van Noor!Design op gestempeld.
Het vlindertje is van Mery's  en het lieve bloemetje van Marianne Design.


Ook hier heb ik weer hetzelfde bloemetje als op de vorige foto gebruikt en een andere vlinder van Mery's. Het hekje is van Noor!Design en heb ik op deze zijde ....


.... maar ook om het hoekje op deze zijde gebruikt. Bovenaan het doosje zitten twee merels op een takje. Ook het takje loopt op meerdere zijdes door, net als het gras onderaan het doosje.


En nog een aantal foto's van de verschillende zijkanten van het doosje waar ook goed te zien is hoe de verschillende mallen doorlopen van de ene naar de andere zijde.

Als laatste nog een foto van de bovenkant van het doosje wat gemakkelijk dicht te maken is als je bij de inkepingen nog een klein stukje verder knipt.

Groetjes en graag tot de volgende keer.
Henriëtte 

2 opmerkingen:

 1. Supermooi doosje! Was je zo verbaasd dat je aan het kleuren geslagen was dat je vergeten bent te melden waarmee je gekleurd hebt???☺☺
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Henriëtte ,
  Wat een mooi leuk doosje heb je gemaakt leuk om te maken en zeker heel leuk om te krijgen .
  Heb deze mal ook nog niets meegedaan nou als ik de jouwe zie zo mooi is het tijd die te gebruiken he :)
  Fijne jaarwisseling !
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen