Volgers

Zoeken in deze blog

woensdag 16 maart 2016

Thee-kaart

Twee weken geleden ben ik samen met Nel heerlijk aan de knutsel geweest.
We zijn bezig geweest met het maken van "rol-kaarten". Geen idee of dit de goede benaming is maar het is de bedoeling dat een onderdeel op de kaart van de ene naar de andere kant van de kaart rolt door een sleuf.


Bij deze kaart is het de bedoeling dat de theepot aan het rollen slaat maar ik moet zeggen dat het nog een hele toer is om het helemaal goed te krijgen. Als je denkt dat ie rolt schuift ie maar het idee is in ieder geval leuk.
Ik heb papier uit een papierblok van de Action genomen voor deze kaart. Dit blok had ik al een hele tijd liggen en kwam prima van pas.


Op deze foto kan je zien dat de theepot naar het midden van de kaart is gegaan door de sleuf met behulp van twee munten van 5 eurocent.


De kop en schotel en de gebakjes zijn mallen van Cottage Cuts, ook mallen die ik al jaren heb maar waar ik eigenlijk tot nu toe nog maar weinig mee gedaan heb terwijl ze toch heel erg leuk zijn.


De theepot is een stempel die ik met stiften in heb gekleurd en daarna heb uitgeknipt. Samen met de uitgeknipte gestempelde theesoorten is het een kaart geworden voor een lieve vriendin die twee weken geleden jarig was.

Groetjes en tot de volgende keer,
Henriëtte

4 opmerkingen:

 1. Je hebt een leuke kaart gemaakt Henriëtte!
  Groetjes Cobie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk dit theekaartje Henriëtte....maar ook die 2 gebakjes zien er ook heeeeeeerlijk uit...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het idee is zeker leuk! EN de kaart is prachtig! Heel leuk bedacht!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige Theekaart Henriette .
  Groetjes Gerrie

  BeantwoordenVerwijderen