Volgers

Zoeken in deze blog

woensdag 28 maart 2018

Reminderkaart challenge Vlinders op facebook

Vandaag is het tijd voor de laatste reminder voor de challenge bij Vintage and More op facebook.
De opdracht is: Gebruik vlinders bij de afwerking van je vintage kaart. Dus niet alleen op het papier en/of het plaatje maar minimaal 1 losse vlinder erbij.

 

Dit is mijn kaart geworden. Het papier dat ik gebruikt heb komt uit het mooie papierblok Bitanical van Noordesign. Daarin zit ook de leuke postcard. Het plaatje is van Studio Light. Het is een plaatje van een oud stansvel. 
Op het plaatje heb ik een prachtige mal van MemoryBox verwerkt. Eén van mijn favorieten die ik eigenlijk veel te weinig gebruik.


De kleine vlindertjes zijn van Noor!design. Ik heb ze gesneden uit licht cardstock en bewerkt met Coosa Gilding Wax. Op de lijfjes heb ik twee pareltjes, gemaakt met Nuvo drops, geplakt.


Deze prachtige grote vlinder heb ik al een hele tijd in mijn kast liggen. Ik wist nooit waar ik ‘m op kon gebruiken tot nu toe. Ook hier heb ik weer Nuvo drops bij gebruikt.
De tekst is ook al ouder en hoort bij het kader waar het in is gestempeld. Helaas weet ik het merk niet meer.


Ook kant en bloemen mogen natuurlijk op deze kaart niet ontbreken.Ik vond het weer heerlijk om een vintage kaart te maken.
Wil je ook meedoen met de challenge dan kan dat nog tot zaterdag 31 maart 18.00 uur.
Hier is de link naar onze groep: https://www.facebook.com/groups/280116102155415/

Bedankt voor je aandacht en graag tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte

2 opmerkingen:

  1. Heel mooi weer Henriette. Als het goed is heb ik gisteren een vlinderkaart bij jullie geplaatst. Hieris het een heisa. Eerst ik, en zondag Wim gestuiterd. Niet leuk en komt niet goed uit. grts leny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. WOW, die Karte sieht ja wunderschön aus
    glg Gertrude

    BeantwoordenVerwijderen