Volgers

Zoeken in deze blog

dinsdag 23 juli 2019

Geniet van deze mooie dag

Vandaag is het weer mijn beurt om een kaart te laten zien die ik voor Kreatrends gemaakt heb. Ik ben hiervoor in mijn (iets) oudere spullen gedoken en heb prachtige materialen bij elkaart gezocht voor deze vintage kaart.


De basismal is van Studio Light, die is nog niet zo oud maar wel heel erg mooi. Ik heb 'm gemat door er iets groter creme cardstock achter te plakken en dit langs de randen weg te knippen.
Achter de kaart zit een standaard zodat hij goed rechtop kan blijven staan.

Op de mooie Craftable hartjes van Marianne Design heb ik een verjaardagstekst gestempeld. Helaas is die niet meer op voorraad in de webwinkel.
De parelmoer bloemen zijn van Marianne Design en ook al ouder. Er zitten heel veel verschillende bloemen op een sheet en ze zijn erg leuk als finishing touch.

De mooie rand is echt al aardig oud maar nog wel heel beperkt verkrijgbaar. Wil je 'm hebben dan moet je snel zijn. Als je onderaan dit bericht op het plaatje ervan klikt ben je gelijk in de webwinkel op de goede plek en zie je dat hij nu ook afgeprijsd is. Helemaal leuk toch?
De madeliefjes, die ook in het boeket zitten, zijn gemaakt met een Craftable van Marianne Design. Een heel klein beetje inkt aan de buitenkanten van de madeliefjes geeft zo'n leuk effect!


Ook dit prachtige boeket is een snijmal van Marianne Design. De kleuren van de bloemen heb ik aangepast aan het gebruikte papier uit het papierblok Soft Pastels.


Ik vond het weer heel leuk om met de oudere materialen aan de slag te gaan.
Leuk dat je langs bent geweest.
Groetjes Henriëtte

3 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend mooie vintage kaart!! Alles is even mooi om te zien!
  Groetjes Gerlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een superleuke kaart. Prachtig !!
  Groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Henriette,
  wat een schitterend kaartje is het weer! Vintage is je op het lijf geschreven!

  BeantwoordenVerwijderen