Volgers

Zoeken in deze blog

zondag 15 november 2020

Fijne dag

Vandaag is het mijn beurt om een reminderkaart te laten zien voor de challenge die in de groep Vintage and More op facebook loopt en waarbij we zelfgemaakte bloemen (dus geen gekochte) op een vintage kaart willen zien.


Ik heb voor deze kaart gebruik gemaakt van een prachtige snijmal van Studio Light. Deze snijmal heeft een prachtige bloemenrand die uitgestanst wordt.
Voor de basiskaart heb ik de snijmal op papier gelegd en het deel zonder de bloemen omgetrokken met een potlood en deze ook gespiegeld.
Door kleine stukjes weg te knippen kan je het gedeelte met de bloemen (wat ook weer apart uitgesneden is) op het dubbelgevouwen deel van de easelkaart plakken.


De bloemen zijn gemaakt van flowerfoam wat na het snijden op kleur is gebracht met een aantal kleuren memento inkt. Na het kleur geven is het verwarmd met de heattool zodat het leuk opkrult.


Meedoen met de challenge kan door op facebook in de groep Vintage and More je foto neer te zetten in een reactie bij het originele challengebericht.
De challenge loopt tot 30 november 18.00 uur. Daarna gaat het DT-team een winnaar uitkiezen en draait de random nog een extra winnaar.
Leuk dat je langs bent geweest.
Groetjes Henriëtte

Geen opmerkingen:

Een reactie posten