Volgers

Zoeken in deze blog

dinsdag 27 april 2021

Zomaar

De kaart die ik vandaag voor het blog van Kreatrends heb gemaakt is om zomaar aan iemand te sturen of te geven. We kunnen allemaal wel eens extra aandacht gebruiken... toch?

De rechthoekige kaart is gemat met papier uit een ouder papierblok van Marianne Design. Hierop heb ik een in 3 stukken geknipte mandela van Studio Light gebruikt.
Na het snijden uit wit kaartkarton heb ik 'm eerst doormidden geknipt waarna één helft nogmaals doormidden is gegaan voor in twee hoeken.
Zo krijg je heel simpel een prachtige achtergrond.


Kijk maar eens op deze foto hoe zo'n hoek er van dichtbij uitziet. Mooi toch? Met Tacky glue in een flesje met een fijn puntje kan je heel gemakkelijk op belangrijke plaatsen van de snijmal lijm aanbrengen en dan voorzichtig in de hoeken en aan de zijkant vastplakken.

De twee hartjes zijn gemaakt met een oudere Craftables van Marianne Design die nog verkrijgbaar zijn bij Kreatrends. Behalve deze kleine hartjes zitten er nog 5 grotere hartjes in de set. Leuk voor allerlei soorten kaarten.

Leuk dat je langs bent geweest, graag tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte

1 opmerking:

  1. Hele mooie kaart. Wat een goed idee om de mandala op deze manier als achtergrond te gebruiken! De leuke kopjes in vrolijke kleuren steken er mooi tegen af. Wanneer je zomaar zo'n kaartje krijgt word je daar vast blij van.
    Groetjes, Wies

    BeantwoordenVerwijderen