Volgers

Zoeken in deze blog

donderdag 1 april 2021

Een nieuwe challenge bij Vintage and More

Een nieuwe maand betekent ook een nieuwe challenge bij Vintage and More op facebook.
Deze keer willen we een kaart zien waarbij alleen de kleuren kraft/bruin in combinatie met wit/creme te zien zijn. Hooguit het plaatje mag een andere kleur bevatten, de decoratie niet!

Op de basiskaart zit oud scrappapier in bruin/wit. Daarop zit een vierkant van kraft met een mooie mal van Marianne Design. Op dat kraft zit een bijbehorende snijmal uit creme papier.
Achter het plaatje zit breed kant met daarop een strik van kant en jute touw.
 

De bloementoef bestaat uit roosjes in de kleuren wit en bruin waarbij ook de blaadjes van kraft zijn en ook de plakparels hebben een bruine kleur.

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren. Ik vond het in ieder geval leuk om eens met weinig kleuren toch een mooie kaart te kunnen maken.
 
Ga jij de uitdaging ook aan en doe je gezellig mee met onze challenge?
Je hebt de tijd tot 30 april 18.00 uur om je kaart in een reactie onder het originele challengebericht te zetten. Je kaart moet wel nieuw zijn (mag niet voor 1 april online hebben gestaan) om mee te doen voor de prijzen die aan het einde van de challenge weggegeven worden aan degene die volgens ons team de mooiste kaart heeft gemaakt en ook aan de winnaar die door de random reader getrokken wordt.

Leuk dat je langs bent geweest, graag tot de volgende blogpost.
Groetjes Henriëtte
1 opmerking:

  1. een schitterende vintagekaart is dit Henriëtte..zo mooi in deze naturel kleurtjes
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen