Volgers

Zoeken in deze blog

maandag 9 april 2018

Voor jou

Vorige maand kwam Nel weer gezellig een ochtendje knutselen en zij had een heel leuk doosje bedacht om te gaan maken. Het is een doosje waar gelijk een soort van kaart aan zit waar weer labels in gestoken kunnen worden.
In het doosje past een kleine tube handcreme


Het papier wat ik gebruikt heb om het doosje met de kaart te matten komt uit papierblok Floral van Noor!design. Leuk papier in vrolijke kleuren.


Voor de lippenbalsem heeft Nel een speciale mal met bijbehorende plastic hoesje. De lippenbalsem is met een brad aan het doosje bevestigd.


Hier dan de kleine tube handcreme die precies in het doosje past.


De labels zijn gemaakt met een pons die Nel bij zich had. Met deze pons zijn 3 maten labels te maken waarvan in er 2 op elkaar verwerkt heb.
De bloemen zijn gemaakt met een pons van Nellie Snellen net als de blaadjes. De tekst is weer van Noor!design.
Eén label is nog helemaal blanco gelaten zodat er gemakkelijk nog een passende tekst op gestempeld of geschreven kan worden.


Ik vond het weer heel leuk om te maken.
Wat we de volgende keer gaan doen? Lekker shoppen in een leuke hobbywinkel.
Iets maken komt de keer daarna wel weer.

Groetjes Henriëtte



4 opmerkingen:

  1. Oh wauw wat een geweldige creatie! Zo leuk om cadeau te geven. Ik heb van die mal gehoord, maar ook dat niet alle lipbalsam daar in past. Enne.... wisselen jullie dat af Ene keer freubelen, andere keer shoppen?
    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi GerJanne, meestal knutselen we, wel om en om bij elkaar thuis. Heel soms doen we iets anders zoals de volgende keer shoppen.

      Verwijderen
  2. Dit is wel erg leuk om zo weg te geven. Mooi gemaakt.
    Groetjes Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige creatie heb je gemaakt Henriëtte. Mooie frisse kleuren. Leuk gedaan zo met de lippenbalsem aan de voorkant.

    Groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen