Volgers

Zoeken in deze blog

woensdag 16 mei 2018

Kostbaar, dat is wat jij bent

Vandaag is het weer mijn beurt om een kaart die ik voor Kreatrends gemaakt heb te laten zien.
Ik ben aan de slag gegaan met het prachtige nieuwe Royal Frame van Marianne Design en echt, je hebt naast deze mal niet veel nodig om een hele mooie en stijlvolle kaart te maken.


De grootste mal heb ik op een dubbel gevouwen kaart gelegd waarbij ik de bovenkant van de mal iets over het dubbelgevouwen deel heb laten steken. Als je 'm dan snijdt blijft de bovenkant op kleine stukjes aan elkaar vastzitten en heb je een kaart waar wat ingeschreven kan worden.
De prachtige opengewerkte kaart heb ik 2x gesneden, uit kraft en uit groen papier. Voor deze kaart heb ik die van kraft gebruikt waarbij ik het midden en de krullen ingelegd heb met groen.
Nu heb ik nog zo'n zelfde setje over, alleen dan omgedraaid, om nog een kaart mee te maken. Er hoeft dus niets weggegooid te worden.


De mooie Hollyhocks van Tiny's heb ik gesneden uit wit cardstock waarna ik de blaadjes en ook de bloemen kleur heb gegeven met Memento inkt. Welke kleuren ik hiervoor gebruikt heb kan je vinden in de materiaallijst hier onderaan.


Hier nog even een close-up van de prachtige snijmal waar ook hele kleine stukjes van geëmbost zijn.


Tot slot nog even de tekst. Die staat op een nieuwe stempelsheet van Marianne Design waar nog meer mooie en bemoedigende teksten op staan.


Ik vond het weer heel leuk om met deze prachtige materialen aan de slag te mogen voor Kreatrends.

Bedankt weer voor het langskomen en graag tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte

3 opmerkingen: