Volgers

Zoeken in deze blog

woensdag 11 maart 2020

Schudkaart Lente

Nog maar 2 weken en het is officieel lente! Ik vind het zo'n mooi seizoen! Alle bloembollen die afgelopen najaar geplant zijn gaan bloeien (alhoewel die al wel even boven de grond staan door het warme weer van de afgelopen weken), er komen weer blaadjes en bloesems aan de bomen en er worden veel jonge dieren geboren. Echt een seizoen om van te genieten.
Marianne Design heeft prachtige materialen uitgebracht waarmee ik voor Kreatrends weer een kaart heb gemaakt.


De basis van de kaart is een mooie mal van Dutch Doobadoo. Deze is gemat met papier uit het papierblok Sweet dreams. Eigenlijk is het een blok om babykaarten mee te maken maar kijk eens hoe goed dat ook past op een lentekaart!


Het snijstencil Lente is gesneden uit geel kaartkarton met daarop in wit de letters.
De leuke bloemen zijn gemaakt door de grootste en de kleinste bloem van de nieuwe Craftables punch die Daisies. Ik heb de grootste van wit en de kleinste in meerdere kleuren gebruikt. Zo krijg je een bonte variatie aan lieve bloemetjes op je kaart.


Het schudgedeelte is gemaakt met een prachtige snijmal van Marianne Design. Het venster waar de kraaltjes in zitten staat (nog) niet in de webwinkel maar is wel op aanvraag leverbaar.
Deze keer is de grasrand met klavertjes van Craft Emotions wel gebruikt zoals het "hoort". De vorige keer dat ik deze gebruikte had ik ze omgetoverd in bloemetjes wat ook erg leuk was.
Op het gras, en ook op de rest van de kaart, zijn nog enkelvoudige bloemetjes in verschillende kleuren geplakt.


Ik vond het weer heel erg leuk om deze vrolijk gekleurde lentekaart te mogen maken, ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren.

Leuk dat je weer langs bent geweest en graag tot de volgende blogpost.
Groetjes Henriëtte

3 opmerkingen: