Volgers

Zoeken in deze blog

dinsdag 17 augustus 2021

Merry Christmas

Een kerstkaart in augustus zal je denken? Ja hoor, heel erg leuk en handig juist om die het hele jaar door te maken. De kerstkaart van vandaag is gemaakt met nieuwe maar ook veel oudere materialen van Marianne Design uit de webwinkel van Kreatrends.

De basis is gemaakt met een oudere mal van Dutch Doobaddoo. Welke dat is kan je onderaan de blogpost in de materiaalllijst vinden met de link gelijk naar de webwinkel.
De kerstklok is bekleed met mooi nieuw papier uit het papierblok van Amy Design History of Christmas.
Het plaatje, van het nieuwste knipvel van Marianne design, zit in de mooie nieuwe Craftables Square and Stars. Deze snijmal is 2x gesneden en daarna op elkaar geplakt zodat er een soort ster-vorm ontstaat.


Op deze foto kan je het iets beter zien. De sterren zijn nog een keer extra opgeplakt om ze leuk naar voren te laten komen. De poinsettia heeft dezelfde kleuren gekregen als die van het leuke plaatje met daarachter nog een dennenappel en een leuk takje, gemaakt met oudere snijmallen die ik heel vaak pak omdat ze zo leuk zijn.


Achter de grote klok zit nog een kleiner klokje verstopt met daarop de tekst en de grote ster die ook bij het mooie vierkant met sterren hoort.


Hier nog een close-up van de kleinste klok die door de brad bovenaan heel gemakkelijk weer achter de grote klok te schuiven is zodat de kaart niet zo groot is om op te sturen.


Weer een kaart klaar voor de voorraad. Ik blijf er gewoon zo nu en dan mee doorgaan zodat ik in december geen stress heb.
 
Leuk dat je weer langs bent geweest, graag tot de volgende blogpost.
Groetjes Henriëtte
 

1 opmerking:

  1. Schitterende kaart met de klokken en mooie
    materialen , superleuke combinatie met alles !! Groetjes Epie

    BeantwoordenVerwijderen