Volgers

Zoeken in deze blog

woensdag 6 september 2023

Viel Kraft in dieser zeit

Sybille Engbers is al jaren ontwerpster voor Joy!crafts en zij heeft pas geleden weer 5 sets met Clearstamps ontworpen waarvan 4 sets Duitse teksten en 1 set met een sierlijke kerstboom met sterren, hartjes, lichtjes en kerstballen om erin te hangen (met deze laatste set komt overmorgen een kaart online).
Met de condoleance tekststempels heb ik deze kaart gemaakt.
 

De kraft kaart komt uit een setje van 10 kaarten met bijpassende enveloppe. Ik heb ervoor gekozen om de basiskaart van 13 x 13 te matten met een witte oplegkaart van 11,5 x 11,5 met daarop een halve kaart uit de set van kaart met enveloppe van 11 x 11 cm. 
Hierop heb ik een oudere bloemenstempel gezet (die nog steeds verkrijgbaar is) en deze ingekleurd met Derwent Coloursoft potloden.
De randen zijn aangezet met bruine inkt in combinatie met een Soft blender brush waardoor je een soort van stipjes-afwerking krijgt wat net weer een andere uitstraling geeft dan met een blending kussentje.
Op het laatst heb ik nog wat zwart/goud borduurgaren onderaan de kaart gewikkeld wat is vastgezet met een klein strikje.

 
Ook de bijpassende enveloppe is in een hoekje bestempeld en ingekleurd zodat het een mooi setje is geworden.

Leuk dat je weer langs bent geweest.
Groetjes Henriëtte

Geen opmerkingen:

Een reactie posten