Volgers

Zoeken in deze blog

vrijdag 23 februari 2018

Een bloemetje voor jou

Deze keer eens een hele andere dag om een kaart die ik voor Kreatrends gemaakt heb te laten zien.
Dat komt omdat mijn DT-pakket vrijdag binnen kwam en ik zaterdag een dag weg gepland had. Net te kort tijd om met de mooie nieuwe materialen uit de webwinkel een kaart te maken.
Giny was zo lief om haar dag met die van mij om te ruilen. Nogmaals dank Giny.
Als jullie dit lezen sta ik op de Knotsgekke Kaartendagen in Den Bosch bij de kraamnr. 128 van Kreatrends. Daar is deze kaart dan ook, samen met nog een nieuwe kaart die de volgende keer als ik op het blog aan de beurt ben laat zien. Daar nog even geduld voor dus of je moet naar de beurs komen hahaha.


Deze kaart heb ik gemaakt met een mooie mal van Dutch Doobadoo. Wat best lastig is is het omvouwen van de hartjes. Het papier tussen de hartjes is zo smal dat je het snel kapot trekt tijdens het vouwen. Voorzichtigheid is dus geboden. Maar als het gelukt is heb je wel een heeeeeel leuk kaartmodel!
De kaart heb ik beplakt met papier uit het Sweet Roses papierblok van Marianne Design.


Voor deze kaart ben ik voor het eerst aan de slag geweest met het flowerfoam van Leane Creatief. Wat een leuk spul is dat. Ik heb de bloemen en groene blaadjes van flowerfoam gemaakt.
De bloemen zijn gemaakt met CR1430 van Marianne Design uit een vel zalm flowerfoam. De grootste bloem heb ik opgebold met een opbolpen terwijl de kleinere bloem daar bovenop verwarmd is met de heattool. En weet je wat nu zo leuk is? Beide bloemen waren even groot. Maar door het gebruik van de heattool wordt het foam niet alleen steviger maar krimpt ook een klein beetje.
De blaadjes zijn gemaakt uit een vel off-white flowerfoam. Deze heb ik bewerkt met twee kleuren groene memento (welke kan je in de materiaallijst hieronder zien) en daarna verhit met de heattool.
De blaadjes, takjes en besjes zijn gemaakt met CR1432 van Marianne Design die bij elkaar in een set zitten.


Op de binnenkant van de kaart heb ik ook de mooie flowerfoam bloemen verwerkt, samen met een plaatje van knipvel MB0172 van Marianne Design, een oudere mal die er achter verwerkt is en de prachtige kant-mal.


Nog even een close-up van de bloemen hoor, ik vind ze zelf zo mooi! In twee van de bloemen heb ik een aantal stampertjes gebruikt. In de grootste bloem zit in het hartje een plakparel.Ik vond het weer heel leuk om jullie te mogen inspireren met alle mooie materialen die ik op de kaart gebruikt heb.
Zie ik je nog op de beurs vandaag of morgen? Ik zou het heel leuk vinden!
Groetjes Henriëtte

5 opmerkingen:

 1. Schattige kaart Henriette met die harten er bij, en mooie bloemen. Helaas de beurs laat ikvoor wat die is. Wim brengt me al genoeg weg. Vraag het niet eens meer. grts leny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gave kaart! Supermooi de bloemen!
  En nee, de beurs zit er even niet n vor mij, helaas.
  Ik heb nog een vraag: zou je Giny willen zeggen dat er iets is met haar blog? Als ik bij haar een reactie wil geven krijg ik allerlei meldingen van virussen en zo. Ik reageer nu dus even niet bij haar.
  Alvast bedankt!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie kaart. Leuk model en prachtige bloemen. Mooie kleuren.
  Leuk dat je op de beurs staat. je zult dan vast ook wel andere bloggers tegenkomen.
  Groetjes, Wies
  Groetjes,Wies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Great article..I am looking so forward to your blogcomment and
  I love your page on your post.. That is so pretty..
  หนังเกาหลี

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I really like your new decorative designs! it's so beautiful so much and good idea on site.

  เว็บไซต์ดูหนัง

  BeantwoordenVerwijderen