Volgers

Zoeken in deze blog

dinsdag 12 juni 2018

Happiness is...

Happiness is.... Nou er zijn best veel verschillende dingen te bedenken waar je blij van wordt. Lekker ontspannen aan het strand is er eentje van en het maken van kaarten een andere.
Als je van beide houdt zit je helemaal goed van Marianne Design heeft weer prachtige nieuwe mallen, papier en knipvellen uitgebracht.
Ik mocht hiermee voor Kreatrends aan de slag, zo leuk!


De basis van de kaart heb ik gemaakt met een mooie mal van Dutch Doobadoo. Deze heb ik op cardstock getekend en uitgeknipt.
Met papier uit papierblok Seabreeze heb ik de kaart gemat. Heerlijke rode bretonse streepjes... super om op een strandkaart te gebruiken.
Met de nieuwe Karin's basic shape circle -sjabloon  kan je heel gemakkelijk ronde vormen tekenen en daarna uitknippen. Ook de bovenkant van het leuke plaatje is halfrond gemaakt en op het schelpenpapier geplakt.


De tekst heb ik in gedeeltjes op het wegwijzerbord gestempeld. Het was wel even lastig om de verschillende regeltjes los te stempelen maar het geeft op dit bord een erg leuk effect.


De schelpen heb ik met verschillende kleuren memento drops kleur gegeven. Het leuke is dat de kleuren heel mooi door elkaar mengen waardoor je naast de basiskleuren zelf nog meer kleuren kan maken.


Aan het leuke houten paaltjeshekje heb ik een reddingsboei gehangen die ik uit het knipvel geknipt heb. Ook het wegwijzerbord met de meeuw er op staat op het knipvel.


Ik vind het een heerlijk zomerse kaart geworden en krijg echt al weer zin in vakantie.

Leuk dat jullie langs zijn geweest, graag tot de volgende blogpost.
Groetjes Henriëtte

2 opmerkingen:

  1. WOW, das ist ja eine ganz tolle Karte
    glg Gertrude

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijk frisse kaart, lekker zomers tafereeltje. Ik vind het een plaatje.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen