Volgers

Zoeken in deze blog

dinsdag 26 mei 2020

Hiep Hiep Hoera

Vandaag een kaart die ik gemaakt heb met mooie materialen uit de webwinkel van Kreatrends.
Een aantal weken geleden is er in Ouwehands Dierenpark een kleine panda geboren. Of het een mannetje of een vrouwtje is kunnen ze voorlopig nog niet zien omdat ze moeder panda de eerste maanden helemaal met rust laten.
Met deze gebeurtenis in mijn achterhoofd heb ik deze kaart gemaakt. Een geboortekaartje dus maar tegelijkertijd kan dit kaartje dienst doen als verjaardagskaart.


De basis van de kaart is gemaakt met een prachtige nieuwe snijmal van Studio Light. Deze is gesneden uit wit cardstock met daarop ribbelkarton en als bovenste laag dessinpapier uit het leuke papierblok Sweet dreams van Marianne Design wat toch wel één van mijn favoriete papierblokjes is.
De pandabeertjes zijn gestempeld en gesneden met de leuke nieuwe pandaset van Marianne Design.


Aangezien ik niet zo'n kleurwonder ben is deze stempelset uitermate geschikt voor mij. Pandabeertjes zijn altijd zwart/wit en hoeven dus niet gekleurd, alleen de ballon hoefde van deze stempel maar gekleurd. Achter de leuke panda met ballon zit een cadeautje verstopt, gekleurd met dezelfde kleur als de ballon.


De bamboe is een stempel zonder snijmal, deze is gestempeld met Memento inkt en daarna met een randje langs de takjes uitgeknipt.


Ook bij deze pandabeer met feestmuts zijn een aantal losse cadeautjes extra neergezet waarvan ik van de groene de strik er vanaf geknipt heb om wat variatie te krijgen.


Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren, het was voor mij in ieder geval heel erg leuk om met deze materialen aan de slag te gaan.
Groetjes Henriëtte

1 opmerking:

  1. Een superleuke gevarieerde kaart. Zo schattig die pandaberen!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen