Volgers

Zoeken in deze blog

dinsdag 22 december 2020

Hartelijk Gefeliciteerd

Nog maar een paar dagen voordat het Kerstmis is. 
De kerstkaarten zijn nu allemaal de deur uit, tijd om de "gewone" kaarten weer aan te vullen.
Ik ben aan de slag gegaan met moois snijmallen van Crealies en Marianne Design uit de webwinkel van Kreatrends en heb daar deze slim-line verjaardagskaart mee gemaakt.


De basis is een dubbele kraft kaart van 10,5 x 21 cm, gemaakt van een kraft A4 vel.
Hierop passen perfect de mooie slim-line mallen van Crealies. De grootste snijmal is uit licht kraft, de middelste uit wit en de kleinste uit deco papier gesneden.
Om de lambrisering te maken is de kleinste ook nog een keer uit donker kraft gesneden en zijn er met een rilpen lijnen in gerild die accent hebben gekregen met een donkerbruin kleurpotlood.


Kijk eens hoe leuk de breimand en het breiwerkje van Marianne Design zijn!
De breinaalden en de haaknaald zijn uit spiegelkarton gesneden en alle bolletjes wol hebben een verschillende kleur gekregen. Doordat er kleine snede's heb gegeven in het kleine blauwe bolletje kon de haaknaald er heel gemakkelijk doorheen gestoken worden.
De tekst is van Crealies, een mooie maat letters, en te gebruiken zonder en met het achterkantje waarop de letters geplakt zijn.


Kijk eens hoe lief het kleine katje is dat lekker opgekruld op een kussentje op de stoel ligt. Lekker knus bij de kachel die heerlijk staat te snorren.

 
Met dit huiselijke tafereeltje is het echt een kaart geworden voor iemand die van handwerken houdt.
 
Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren.
Alvast hele fijne Kerstdagen toegewenst en graag tot de volgende blogpost.
Groetjes Henriëtte

2 opmerkingen:

  1. Wat een gezellig tafereeltje.
    Groetjes Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lekker knus tafereeltje op je mooie kaart Henriët. Ik zou daar wel lekker in die stoel willen zitten om te handwerken hoor. Heel leuk.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen