Volgers

Zoeken in deze blog

vrijdag 11 december 2020

Winter

Vindt je vogeltjes in de tuin ook zo gezellig? Het wordt weer kouder buiten en dus komt de tijd er weer aan om het vogelhuisje wat wij hebben lekker vol te hangen. 
Ook in de nieuwe collectie van Joy!crafts zit een schitterend vogelhuisje en het leuke is, als je je potloden of markers erbij pakt kan je met die set wel heel veel soorten vogeltjes maken.
Ik ben aan de slag gegaan met mijn potloden en heb nu een lijster, de merel, het roodborstje, de mus en het koolmeesje die mijn vogelhuisje bezoeken. 


De basis is een rechthoekige kaart waarvan ik de hoeken er schuin afgesneden heb nadat ik het prachtige Viola snijstencil erop geplakt had. De bloemen op het snijstencil zijn met 2 kleuren inkt bewerkt toen het kraft nog in de snijmal zat.
De grootste rechthoek van de set is geëmbost door het papier met het polybesa embossingsstencil Snowflakes door de trouvaille te halen. Wat geeft dat een leuk effect!


Het woordje Winter is gemaakt met een nieuw snijstencil uit de serie Silent Night. Naast deze prachtige letters zit er ook nog een snijstencil bij om het geheel te matten. Dit nieuwe snijstencil komt heel binnenkort in de winkels, wil je het hebben dan moet je dus nog heel even geduld hebben.


Hier nog even een closeup van het superleuke vogelhuisje. Alle snijmallen die hier gebruikt zijn zitten bij de snijset. Helemaal compleet dus. Het is even werk om alles mooi op kleur te brengen maar zo leuk!


Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren.

Gebruikte materialen:
6002/0619 Polybesa embossing stencil Snowflakes
6002/1495 Cutting stencil Silent Night Winter
6002/1542 Cutting, embos en debos stencil Birdhouse
6002/1587 Cutting en embos stencil Viola kader
6200/0006 Ultra fine tip applicator
6500/0002 Foampads
6500/0215 Tacky glue
8013/0161 Cardstock wit
8089/0202 Kraft

Leuk dat je langs bent geweest, graag tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte

2 opmerkingen:

 1. Hoi
  Erg mooi gemaakt. Zo leuk het vogelhuisje.
  Gaat op mijn verlanglijst.
  Fijn weekend
  Groetjes Jackelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen,

  Ik vind dat vogelhuisje zo gezellig, ook in de winter denken we aan de vogels en geven ze ook eten en dan in z’n vogelhuisje is dat toch geweldig.
  Groetjes Angela

  BeantwoordenVerwijderen