Volgers

Zoeken in deze blog

zaterdag 24 november 2018

Envelopje voor een verjaardag

Een cadeau verzinnen voor een buurjongen is niet altijd even gemakkelijk.
Meestal wordt er ergens voor gespaard en omdat dit bij hem ook het geval was heb ik voor hem een kado-envelopje gemaakt met een leuke mal van Dutch Doobadoo.


Het envelopje heb ik getekend op kraft papier wat ik heb gemat met papier uit de Industrial 2.0 lijn van Studio Light. Lekker stoer papier wat heel geschikt is voor kaarten (en dus ook kado-envelopjes) voor mannen.
Het zakhorloge is van Amy Design. Ik heb 'm eerst uit grijs kaartkarton gesneden. Om het horloge meer accenten te geven heb ik het nog een keer uit oranje designpapier gesneden en daarna de horlogeketting weggeknipt.
Hierna heb ik nog een cirkel geknipt uit zwart kaartkarton die net kleiner is dan de rondte van het horloge en aan de achterkant geplakt zodat de cijfers en de wijzers goed opvallen. Met foamtape heb ik het horloge vastgezet op de voorkant van het envelopje.
De tekst is ook een stempel van de 2.0 lijn.


De pijl (ook uit de 2.0 serie) heb ik over de bovenkant van het envelopje geplakt en deze wijst nu naar het stukje waar de enveloppe open moet maken.


Ook het kraft waar de pijl uitgestanst is heb ik gebruikt, deze keer als een soort bladwijzer naar de tweede tekst die ik gebruikt heb.....


... en aan de achterkant van het insteekkaartje ook naar de plek waar de financiële bijdrage in gestopt is.
Een klein kado maar er kan wel heel veel waarde in haha.
Alle materialen die ik gebruikt heb zijn verkrijgbaar bij Kreatrends.
Als je zoekt bij de genoemde merknaam kom je ze vast tegen.

Leuk dat je langs bent geweest, graag tot de volgende keer maar weer.
Groetjes Henriëtte

3 opmerkingen:

  1. Hele leuke kado-envelop met kaartje heb je voor je jarige buurjongen gemaakt. Het zakhorloge past mooi bij het stoere achtergrondpapier.
    Groetjes, Wies

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een geweldig leuk cadeau envelopje heb je gemaakt mooi stoer papier heb je ervoor gebruikt
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen