Volgers

Zoeken in deze blog

dinsdag 13 november 2018

Winterse kaart

Wat is het leuk om mallen van verschillende merken met elkaar te combineren.
Ik ben voor deze kaart aan de slag gegaan met Craft Emotions, Dutch Doobadoo en Marianne Design en kijk eens hoe mooi alles bij elkaar past.
Ik heb er deze leuke winterse kaart mee gemaakt want zeg nou zelf, wat is er in de winter lekkerder dan een mok warme chocolademelk met een flinke toef slagroom er op?


De basis van de kaart is 15 x 15 cm. Hierop heb ik het mooie papier van papierblok Swedish Winter gemat waarbij ik het geruite papier schuin naar beneden gescheurd heb.
De letters van de Card-art Winter van DDBD heb ik voor deze kaart los gebruikt. Omdat de letters aan elkaar geschreven zitten heb ik de mal eerst op het designpapier gelegd en afgetekend en daarna uitgeknipt. Na het uitknippen heb ik de letters op wit cardstock geplakt en een klein beetje groter dan het designpapier uitgeknipt. Toen werd het passen en meten want de grootste enveloppe die ik heb is 17 x 17 cm en daar moet de kaart wel in gaan passen wat uiteindelijk goed gelukt is.
De mok van Marianne Design is ook gesneden uit papier van hetzelfde papierblok. De toef slagroom heb ik bewerkt met gele inkt met daarover heel licht nog distress ink Walnut stain.


De leuke eland is van Craft Emotions. Ik heb 'm op een schild geplakt, wat ik zelf getekend en uitgeknipt heb, zodat het mooi naar voren komt op de leuke mok.


Bij de collectables van de mok zat gratis nog een extra collectables met bonbons en een stempel. Hoe die er precies uitzien kan je vinden in de webwinkel door onderaan dit bericht op het plaatje te klikken. Daarmee kom je in de webwinkel precies op de goede plek.


Leuk dat je langs bent geweest, graag weer tot de volgende keer.
Groetjes Henriëtte

1 opmerking:

  1. Wat is je kaart gezellig geworden Henriëtte! Helemaal mee eens op een koude winterdag warme chocomel met een dot slagroom! Dit papierblok is ook zo gaaf...ik vind je kaart enig!!!!
    xx Gerie

    BeantwoordenVerwijderen