Volgers

Zoeken in deze blog

dinsdag 30 mei 2023

Lieveheersbeestjes

Wat zijn lieveheersbeestjes leuke diertjes. Heb je al gezien dat ook verkrijgbaar zijn bij Kreatrends?
Ze hebben daar een huisje gevonden en zijn heerlijk aan de slag gegaan.
 
 
Het huisje staat op een mooi plekje, voor een heuvel en heerlijk in het gras op de prachtige nieuwe Dutch Foldcard Art Triptych Frantic van Dutch Doobadoo. 
Het is wel wat bewolkt maar dat maakt de lieveheersbeestjes helemaal niets uit, ze gaan heerlijk bezig met het schilderen van hun huisje, zijn binnen aan de schoonmaak en hebben ook nog wat klavers en bloemen geplukt om gezellig in een vaasje te zetten.
De lucht, heuvel en het gras zijn allemaal gemaakt met masks van Dutch Doobadoo.
 
 
De grote bloemen zijn van Yvonne Creations, wat passen ze leuk bij de bloemetjes die in het setje van de lieveheersbeestjes zitten! Ze zijn op kleur gebracht met Memento inkt.


 Hier zie je een close-up van het huisje met de leuke raampjes, de deur die open kan en waar een lieveheersbeestje net de emmer leeg wil gaan gooien en natuurlijk ook de lieveheersbeestjes die druk aan het schilderen zijn gegaan. Kijk ook eens wat een leuke lantaarn daar naast het huisje hangt!

Op het derde kaartvlak zie je lieveheersbeestjes met klavertjes bij de kleinste bloem uit de set van Yvonne Creations. De klavertjes 4 zullen zeker geluk brengen, ze hebben er zelfs 2 gevonden!

Er zit nog geen tekst op de kaart, die komt er op als ik weet voor wat voor gelegenheid en aan wie de kaart verstuurd gaat worden.
 
Leuk dat je weer langs kwam, graag weer tot een volgende keer.
Groetjes Henriëtte 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten