Volgers

Zoeken in deze blog

maandag 17 december 2018

Tag met een sneeuwman

Gisteren lag er door het hele land sneeuw. Vandaag is het al weer weg maar toch ben ik met het sneeuwthema aan de slag gegaan en heb een tag gemaakt met daarop een sneeuwpop.


De basis is een bookmark van Dutch Doobadoo die ik aan de onderkant korter gemaakt heb zodat de tag in een enveloppe van 15 x 15 cm past. Het was eerst de bedoeling om 'm in een gewone rechthoekige enveloppe te kunnen versturen maar de ijskristallen rand aan de zijkant gooide toch wel wat roet in het eten haha. Maar ja, die moest er gewoon op.
De boompjes van Noor!Design zijn gesneden uit designpapier.
Het plaatje is van Marianne Design en de strik heb ik met de hand gemaakt n.a.v. een fimpje dat ik op facebook zag. Helemaal niet moeilijk moet ik zeggen. Zeker voor grotere strikken zal ik dat vaker gaan doen.
Achter het plaatje van de sneeuwman zit nog een mooie ster van Joy!crafts en de tekst is een oudje waarvan ik niet meer weet waar die vandaan komt.


Gisterenavond hebben we de laatste kerstkaarten geschreven en in de enveloppen gedaan. Vandaag gaan ze allemaal onderweg met de postbode. Ik ben benieuwd of iedereen de kaarten heeft voor kerstmis.

Groetjes Henriëtte3 opmerkingen:

  1. Heel leuk, vind de boompjes ook zo leuk!
    Groetjes Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige label is het geworden. Ik ben altijd bang dat deze uitstekende stansjes stuk gaan in de envelop en dat is zo zonde. Maar ja zoals je zegt, ze moeten erop! Groetjes Ela

    BeantwoordenVerwijderen