Volgers

Zoeken in deze blog

donderdag 27 december 2018

Vintage kersttasje met boekje

De blogpost van vandaag is een hele lange met lekker veel foto's. Ga er dus maar even voor zitten, pak er een lekkere mok thee of koffie bij en scrol maar gezellig langs alle foto's, te beginnen met die van het tasje.


Ik heb op mijn tasje een vel van een mooi blokje van Stamperia geplakt. Omdat het plaatje zo lief is en het papier zo mooi wil ik het papier zelf het werk laten doen op mijn tasje en dus heb ik 'm niet overdadig versierd.
De sterren die ik hier gebruikt heb zijn van Memory Box, ik heb ze gesneden het glitter paperpad van Art Deco Essentials en afgewerkt met een plakparel.
De bloem hoort bij het mooie frame van Noor!Desig wat om het plaatje zit.
Ook deze swirls zijn van Memory Box.
In dit tasje heb ik een heel leuk vintage boekje gestopt waar ik de materialen voor op de Kreadoe gekocht heb.


Op de voorkant van het boekje heb ik een prachtig plaatje van een hert verwerkt.


Op de zijkant is een metalen hanger met 3D kit vastgemaakt met daaraan twee kleine labeltjes die aan de metalen hanger vast zitten met kleine kettinkjes waarvan ik de schakeltjes zelf gezaagd heb.


Ook de binnenkant van het boekje is weer helemaal versierd.


De uitgeklapte delen hebben allemaal hoekjes waar iets tussen geschoven kan worden. Deze ronde hoek is gemaakt met een snijmal van Mery's.


Ook heb ik weer een prachtige mal van MemoryBox gebruikt als deccoratie.


De foto's van de collages met de opengeslagen pagina's zijn wel wat klein maar je kan er wel mooi alles op zien.Ik vond het weer heel leuk om nog een extra boekje met tasje te maken.
Ook dit boekje heeft afgelopen weekend z'n weg naar een vriendin gevonden ter ere van haar verjaardag.

Groetjes en een fijne dag,
Henriëtte

3 opmerkingen:

 1. Woooow Henriëtte wat een schitterend tasje en daar zo een geweldig mooi boekje bij gemaakt...zoveel leuke details allemaal en inderdaad prachtig papier ervoor gebruikt...daar zal je vriendin wel heeeeel blij mee zijn ...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooi! Wat een werk zit hier in.
  Groetjes Cobie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige creatie en wat mooi papier, die moet je ook echt zijn werk laten doen. Een geweldig boekje . Ik wens je een fijne jaarwisseling en een mooi freubel jaar gewenst. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen