Volgers

Zoeken in deze blog

vrijdag 7 april 2023

HipHipHooray

Ook vandaag heb ik weer een verjaardagskaart om te laten zien. Weer met een nieuw Mask stencil van Carla Creaties en gecombineerd met de leuke aapjes ontworpen door Lian Qualm voor Craft Emotions.

 
De basis van deze kaart is 10,5 x 15 cm waarvan de voorkant in het midden omgevouwen is met een dalvouw zodat de Deckle rectangle mal er leuk op verwerkt kan worden. De kaart is gemat met papier uit twee nieuwe papierblokken van CraftEmotions nl. New York en Stockholm. Onderaan de blogpost vindt je de materiaallijst waar de artikelnummers bij staan.
De tekst is omtekend op kraft, uitgeknipt en daarna nog voorzien streepjesrandjes op iedere letter. Dat geeft weer een heel ander effect dan de mal die ik gebruikt heb op de kaart van afgelopen dinsdag.
De aapjes, bladeren en bananen zijn gekleurd met Derwent Coloursoft kleurpotloden in combinatie met geurloze terpentine.


Ook aan de binnenkant is nog genoeg te zien. 
Doordat de voorkant omgevouwen is ontstaat er aan de binnenkant nog een stuk waar heel leuk een label in een insteekvak op verwerkt kan worden.
Het tweede aapje hangt in de boomtak die net boven de gestempelde tekst hangt. Kijk eens hoe leuk deze stempel ook is!


Leuk dat je weer langs bent geweest.
Groetjes Henriëtte

Geen opmerkingen:

Een reactie posten