Volgers

Zoeken in deze blog

woensdag 1 december 2021

Een nieuwe challenge bij Vintage and More

De laatste maand van het jaar 2021 is aangebroken. Wat gaat de tijd toch snel. Vandaag begint ook de laatste challenge van 2021 bij Vintage and More. We kijken daar terug op een jaar waarin heel veel mooie kaarten en creaties zijn gemaakt die meededen aan de challenges. Zo leuk om te zien dat heel veel mensen Vintage zo leuk vinden!
De challenge die vandaag begint heeft als opdracht: Alles Mag als het maar Vintage/Shabby Chic is.
Een hele gemakkelijke opdracht waarin we dus veel van onze creativiteit kwijt kunnen omdat er eigenlijk geen beperkingen zijn.
Deze verjaardagskaart is mijn inspiratiekaart geworden voor de challenge.


De basiskaart is een A5-je doormidden gevouwen met daarop papier uit een oude papierset van Joy!crafts.
Het plaatje was het uitgangspunt voor dit papier. Verder ben ik weer eens tussen mijn oude snijmallen gaan zoeken en vond daar dit prachtige kader van Nellie Snellen dat ik op kraft gemat heb.


De tekst komt van een snijmallen set van Joy!crafts. Deze is ook al wat ouder. Normaal zet ik de teksten altijd onder- of bovenaan de kaart maar deze past precies op het plaatje wat weer een leuk effect geeft.
De bloementoef komt van een kaart die ik ooit gekregen heb, geen idee meer van wie. Meestal bewaar ik de kaarten die ik krijg een paar jaar, als het er teveel worden haal ik de mooie dingen er vanaf omdat het gewoon zonde is om de bloemen, strikken en andere deco gewoon weg te gooien. Ik zie een kaart eigenlijk als een soort cadeautje van degene die 'm stuurt dus zijn de mooie spulletjes die er op zitten dat ook en daarom hergebruik ik ze soms ook.
 

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met deze kaart.
Wil je ook meedoen aan de challenge en kans maken op een leuke prijs? Dat kan hoor!
Op onze facebookpagina (https://www.facebook.com/groups/280116102155415) kan je in het vastgezette bericht precies lezen hoe je mee kan doen.
De challenge loopt tot 30 december 18.00 uur en je mag meedoen met maximaal 4 creaties.
Zie ik je daar?

Groetjes Henriëtte

 

1 opmerking:

  1. Hele mooie vintagekaart met mooi plaatje en bleoementoef.
    Groetjes, Wies

    BeantwoordenVerwijderen